Samtal i annan tidszon

Du kanske vill göra ett mer tydligt ställningstagande och ha en solid värdegrund i klimatfrågor för ditt företag? Eller så vill du bara spara tid och slippa långa flygningar? Idag har teknologin möjliggjort att vi kan göra stora förändringar i miljö och hållbarhet genom att minska vårt resande och istället ta telefonkonferenser som både är smidigt, ekonomiskt och sparar tid. Ibland är vi tvungna att ta den där konferensen på plats men många gånger gör vi det utan att reflektera över om det verkligen är nödvändigt och hur vi kan effektivisera vår tid. Telefonkonferenser gör det möjligt att snabbt och säkert hålla mötet som hade varit krävande såväl tidsmässigt som kostnadsmässigt på plats. Att det inte heller ger samma påverkan på miljön innebär att du och dina arbetstagare drar sitt strå till stacken för miljön och är skäl nog att fundera två gånger om den där mötet verkligen inte kan skötas genom en telefonkonferens.

Idag har vi många verktyg som gör det enklare att ha kontakt på avstånd och göra smidigare presentationer. Exempelvis kan du använda dig av tjänsten ett nyhetsbrev som lär dig hur du skickar snygga och professionella nyhetsbrev inom ditt företag och världen över. Det är en lättanvänd tjänst som du och dina arbetstagare kan prova gratis. Du sparar tid och det finns support tillgänglig som du når dygnet runt via e-post och chatt. Detta är ett bra komplement till telefonkonferenser och frigör tid som du kan använda för att ditt företag ska kunna etablera sig och växa.

Visst finns det nackdelar med telefonkonferenser, som att teknologin ska fungera felfritt och det är värt att investera i bra produkter som finns tillgängliga för att genomföra telefonkonferenser med för att alltid kunna känna dig säker att du kan ta ditt viktiga möte. Det finns ett brett utbud av säkra tjänster för anpassad företagstelefoni där de kan skräddarsy och möta just ditt företags behov.

Allt fler väljer att hålla konferenser via telefon, ett exempel kan vara vid

delårsrapport och du har också möjligheten att annonsera och bjuda in människor för att ta del av viktiga händelser i ditt företag. Du har också möjlighet att snabbt stämma av med dina kollegor om du har frågor om hur ett viktigt uppdrag fortskrider eller ta ett snabbt beslut med någon i en annan tidszon. Du kan även sammanlänka och interagera med flera olika företag samtidigt. Det obligatoriska fredagsmötet kan med enkelhet skötas från ditt kontor och att framföra exempelvis en presentation blir enkelt med alla de säkra produkter som finns på marknaden idag. Allt detta för ditt företags bästa.

Det kommer inte dröja länge förrän du ser de fördelar och möjligheter teknologin öppnar upp. Ta chansen att ta ditt företag in i framtiden och ge ditt företag de bästa förutsättningarna för att växa.

restimpo