Telefonkonferens – lösningar på distans

Du sitter fast i en bilkö. Tittar på klockan. Femton minuter kvar. Det finns inte en chans att du hinner. Det är nog dags att ringa till dina medarbetare och meddela att du inte kommer att hinna i tid till den viktiga konferensen. Om det ändå fanns ett sätt att lösa det här på.

Det gör det. Med telefonkonferenserkan du delta i vilket möte som helst i hela världen medan du ligger i hammocken och sörplar på en drink. Du kan vara med och lösa viktiga frågor medan du sitter i solstolen på Bahamas strand. Ett viktigt kundmöte kan genomföras på en promenad längs vattnet. Med en telefonkonferens suddas alla gränser ut.

Du har ansvaret för att samordna ett projekt på jobbet. Det är dags att anordna en konferens för att få med alla på tåget och se till att samtliga i projektgruppen får samma information. Istället för att börja planera för ett fysiskt möte sätter du bara en agenda och bestämmer en tid. Alla projektmedlemmar kan befinna sig var som helst. Det enda de behöver göra är att svara i telefonen. Alla får informationen och du har gjort ditt jobb. Ett lyckat projekt börjar med ett sammanhållande team.

Istället för att resa lång väg för den där viktiga säljpresentationen kan du ta den över telefon. Det är viktigt att det leder till en försäljning, men den potentiella kunden befinner sig på andra sidan jorden. Du behöver inte resa dit och hålla presentationen. Affären är bara ett telefonsamtal bort.

Resekostnaderna kan hållas lägre än någonsin med hjälp av effektiva telefonkonferenser. Projekt kan drivas till mål och multinationella företag kan växa sig starkare än någonsin. Nyckelpersoner och experter kan spara tid som behövs för att lösa specifika problem. En enda konferensresa kan innebära flera effektiva konferenser och ett flertal lösta problem. Varje individ i ett viktigt projekt kan använda sin tid på bästa möjliga sätt för att skapa en atmosfär som bär framgång.

Telefonkonferenser är ett fantastiskt sätt att få ut det mesta av resurserna utan att det behöver kosta mycket i tid och pengar.

Företag över hela världen ser nyttan med telefonkonferenser och idag är gränserna för företagens potentiella tillväxt obegränsade. Var du än befinner dig kan du hålla ett möte med nyckelpersoner i ett projekt. Möten är inte längre begränsade till ett rum på Scandic Hotel. Världen är en öppen plats, och med dagens fascinerande teknik kan du med en telefon presentera ditt prospekt på andra sidan jordklotet utan att resa en meter.

Telefonkonferensen ger dig möjlighet att sträcka dig över gränserna för att nå resultat du inte trodde var möjliga. Det här är nästa nivå. Framtiden är här, och den är kostnadseffektiv. Välkommen till den enkla lösningen.

restimpo